Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Nice Foods Nice Foods

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 650 kJ /
1 112 kcal
Bílkoviny9,80 g
Tuky71,90 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy100,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Budeme potřebovat lžíci, misku a sítko.
Do sítka nasypeme 200 g rybízu. Pod sítko dáme misku a lžící začneme pasírovat. Krok 2: Do propasírovaného rybízu nasypeme 1/2 vanilkového cukru a přidáme 3 lžíce cukru moučka. Zamícháme a pomalu budeme přidávat smetanu s mlékem. Dobře promíchanou směs dáme do mrazáku. Krok 3: Zhruba po 4 hodinách bude zmrzlina hotová. Zmrzlina se hodí k palačinkám s domácí šlehačkou.

Zveřejněno 8. 12. 2020

Poznámka autorky Nice Foods

Dobrou chuť :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLlv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VLlv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Nice Foods: https://www.toprecepty.cz/pridani-receptu/ Při vkládání receptu tam je upozornění. ;-) Kopíruji:
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora.
Fotografie přidávejte pouze vlastní.
Suroviny prosím pište včetně gramáže pod sebe, postup po jednotlivých krocích.

Nemyslím to zle, ale nebylo zobrazeno žádné oznámení;-)

Merylas: Děkuji

Zdejší pravidla pro vás nejsou dost jasná? Při vkládání receptu vám bylo oznámeno, že fotky se vkládají pouze vlastní.

Fotografie je vaše? Soudím podle podpisu v levém spodním rohu že nebude.

Zmrzliny jsem dělávala v létě docela často, tady bych použila spíš vyšlehanou smetanu a lehce vmíchala. Směs bych v mrazničce zhruba co hodinu promíchávala, dobře to jde vidličkou.

Suroviny:
rybíz, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana 33%, mléko

Přidat fotografie receptu