Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása na černém pivku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jurgen.k Jurgen.k

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 838 kJ /
2 112 kcal
Bílkoviny90,60 g
Tuky162,90 g
Vláknina17,28 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 6,15 g
Sůl15,00 g
Sacharidy60,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do tří šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji. Krok 2: Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme měsíčky očištěné cibule, utřený česnek, po 5 minutách vmícháme rajčata a vše zalejeme pivem. Krok 3: Ochutíme solí, pepřem, rozmarýnem a necháme tekutinu vysmahnout do zhoustnutí. Směs nalejeme do pekáče ke klobásám, vložíme ho do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut na 180 °C.
Ideální podávat s bílým chlebem a dobrým pivkem.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 14. 12. 2020

Poznámka autora Jurgen.k

Recept byl připravován dle webu prima.fresh.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na černém pivku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBg1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na černém pivku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBg1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
klobása vinná, slanina anglická, cibule, česnek, rajče sterilované, rajče, pivo černé, rozmarýn, sůl, pepř černý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu