Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 598 kJ /
382 kcal
Bílkoviny26,86 g
Tuky19,90 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy23,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nařežeme řízky, osolíme a opepříme je. Vejce rozšleháme s pivem, asi 3 lžícemi mouky a sýrem v těstíčko, které trochu osolíme. Krok 2: Řízečky obalíme v mouce, sklepneme ji a maso vložíme do těstíčka. Dobře obalíme a vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme z obou stran dozlatova.

Zveřejněno 1. 8. 2009

Poznámka autorky cathleen

Řízky v sýrovém těstíčku můžeme podávat s citrónovými bramborami.

http://www.toprecepty.cz/recept/6529-brambory-opec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rR9L

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rR9L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

S ochutnáváním jsem to měla stejně jako Savlinka:-) Nevěděla jsem co jím, ale chutnalo mi to:-p Srettko:-)tvoje komentáře mě vždy pobaví:-D Cathleen hezký recept:yes:

Mně to naopak chutná moc :-p:yes:

krindypindy:-O, zase ten býčí vercajk.
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje;-) to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé:-8

Je to super recept ok :-))

Milanko (neregi.) :yes::yes:;-)

Som Masiar a môžem potvrdiť že bycie žľazy je delikatesa či pikant alebo obalovane tie premna Su skvost jedalnicka kdo neochutnal vrele odporucam ak je problém aj dodam

Já věděla, co jím, ale dceři jsme řekli, že jsou to telecí řízky. A jak jí chutnaly. :yes:

Já je jedla kdysi dávno v restauraci a chutnaly mi, ale na trhu nějak býčí žlázy vidět. Tyto vypadají také dobře. Bodík:yes:

jednou jsem je ochutnala,ale nevěděla jsem co jim.Jsou opravdu dobré;-)

Tématické fráze:
býčí žlázy recept, býčí žlázy, býčí žlázy recepty, příprava býčích žláz, smažené býčí žlázy, recept na býčí žlázy, recepty býčí žlázy, řízky z býčích žláz, recept býčí žlázy, těstíčko na obalení, bičí žlázy- jejich příprava, biči žlazi, býčí žlázi, recepty.cz bičí žlázi, jak uvarit byci zlazy, těstíčko, býčí žlázy příprava, řízky v sýrovém těstíčku, těstičko na obalení řízků, bíčí žlázy recepty

Suroviny:
býčí žláza, sůl, pepř, vejce, pivo světlé, mouka polohrubá, sýr nastrouhaný, mouka, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu