Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra s fenyklem a jablky

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eja57 Eja57

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 861 kJ /
684 kcal
Bílkoviny84,60 g
Tuky25,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bulvu fenyklu očistíme - sloupneme vrchní slupku, vyhodíme, odřízneme "chmýří" a necháme třeba na ozdobu. Bulvičku nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolku s trochou másla, lehce osolíme a dusíme na mírném plameni pod pokličkou doměkka, cca 15 minut, kontrolujeme, ev. trochu podlijeme. Krok 2: Kuřecí játra očistíme. Orestujeme je na oleji na pánvi, minutková příprava, na závěr osolíme, opepříme. Vyjmeme a ve výpeku velmi rychle podusíme plátky jablka. Krok 3: Podáváme fenykl, játra, jablko, třeba s bagetkou.

Zveřejněno 17. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s fenyklem a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9VwY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s fenyklem a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9VwY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

tejaja: Terezko, máš pravdu, ale pokud je bulva fakt velká, tak tu svrchní vrstvu sloupnu...u mrňousků ne, a ty já i radši....

Kde je fenykel, to je môj recept. :yes: Len som sa pozastavila nad olupovaním fenyklu, to som ešte nikdy nepočula. Fenykel jednoducho umyjem a krájam tak, ako potrebujem. Inak kombinácia s pečeňou je výborná. :yes:;-)

Suroviny:
játra kuřecí, fenykl, jablko, máslo, olej, pepř

Přidat fotografie receptu