Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 25,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bulvu fenyklu očistíme - sloupneme vrchní slupku, vyhodíme, odřízneme "chmýří" a necháme třeba na ozdobu. Bulvičku nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolku s trochou másla, lehce osolíme a dusíme na mírném plameni pod pokličkou doměkka, cca 15 minut, kontrolujeme, ev. trochu podlijeme.
Krok 2: Kuřecí játra očistíme. Orestujeme je na oleji na pánvi, minutková příprava, na závěr osolíme, opepříme. Vyjmeme a ve výpeku velmi rychle podusíme plátky jablka.
Krok 3: Podáváme fenykl, játra, jablko, třeba s bagetkou.
Zveřejněno 17. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Moje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 41 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 44 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
fenykl,
jablko,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (2)