Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po valašsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Majkaa Majkaa

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 673 kJ /
878 kcal
Bílkoviny159,60 g
Tuky26,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpálený olej dáme plátky masa, které osolíme a opepříme, mírně podlijeme a dáme dusit zakryté do trouby. Krok 2: Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Přidáme k masu, když je skoro měkké, zalijeme smetanou a dáme kopr. Mírně promícháme a necháme spojit chutě, cca 10 min. Krok 3: Podáváme s bramborem na jakýkoliv způsob.

Zveřejněno 5. 1. 2021

Poznámka autorky Majkaa

Jídlo jsem dělala v troubě v pekáčku, potřebovala jsem více porcí, ale v pohodě to jde dělat i v pánvi.

Nepíšu na kolik a jak dlouho se má jídlo dělat, záleží na masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po valašsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WMVo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové po valašsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WMVo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta, žampióny, olej, sůl, pepř, smetana, kopr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu