Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stehýnka na medu z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 698 kJ /
406 kcal
Bílkoviny3,33 g
Tuky14,97 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,30 g
Sacharidy64,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna zbavíme kůže a vykostíme. Spojíme všechny ingredience a vytvoříme marinádu. Na středně velké kousky nakrájené maso ponoříme do marinády, necháme alespoň hodinu marinovat na chladném místě. Krok 2: Dáme do remosky a pečeme cca 35-40 minut, vzniklou šťávu/výpek můžeme dle chuti zahustit škrobem.
Jako přílohu jsem použila pečené bezlepkové placičky (viz poznámka).

Zveřejněno 8. 1. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Recept je formulován jako bezlepkový. Kuřecí maso samo osobě pustí hodně vody, takže není ani uvedena v receptu a nepoužila jsem ji, ale v opačném případě je možné tak 1 dl dolít kvůli šťávě.

Pečené bezlepkové placičky, recept: https://www.toprecepty.cz/recept/65454-bezlepkove-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stehýnka na medu z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jo1y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stehýnka na medu z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jo1y

Marie

Suroviny:
stehno kuřecí, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, česnek, olej sezamový, med

Přidat fotografie receptu