Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety na tymiánu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 068 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny7,07 g
Tuky126,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy10,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, po stranách nakrojíme a z obou stran osolíme, opepříme, potřeme česnekem a posypeme nasekaným tymiánem. Uložíme na noc do ledničky. Krok 2: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do tmavší barvy, ale nespálit! Pak přidáme sádlo a po chvíli přidáme kotlety. Z obou stran je opečeme doměkka, ke konci přidáme nasekanou chilli papričku. Maso vyjmeme a výpek trochu podlijeme vodou a zredukujeme. Podáváme s máslovými šťouchanými bramborami.

Zveřejněno 20. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A04l

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A04l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, pepř, tymián čerstvý, česnek, cibule, slanina anglická, sádlo, chilli paprika čerstvá

Přidat fotografie receptu