Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná domácí sekaná

Hodnocení receptu je 3,4 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 272 kJ /
1 021 kcal
Bílkoviny80,30 g
Tuky76,60 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy2,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hluboké misce smícháme všechny ingredience s najemno nakrájenou cibulkou. Vytvoříme váleček, který dáme do pečící misky, přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 180°C.  Pečeme cca hodinu či dokud není maso zcela hotové. Krok 2: Směs není nutné podlévat vodou k pečení, sama pustí hodně šťávy a tuku. Pro ty, kteří potřebují dodržovat přísnou šetřící dietu doporučuji před podáváním slít.

Zveřejněno 6. 2. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Tato sekaná je vhodná pro všechny s alergií na lepek, protože není doplněná jakoukoli moučnou směsí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná domácí sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5OBK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná domácí sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5OBK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, cibulka jarní, pepř mletý, sůl, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, šalvěj

Přidat fotografie receptu