Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankové čevabčiči

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 768 kJ /
2 335 kcal
Bílkoviny76,11 g
Tuky107,94 g
Vláknina49,12 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy243,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Propláchneme pohanku, zalijeme vroucím vývarem, přikryjeme ji (já dávám opatrně pod peřinu) a nechám ji cca 30 minut nabobtnat. Někde doporučují vařit, já již nevařím, je měkká. Zatím osmahnu cibule. Krok 2: Po vychladnutí do pohanky vmícháme rozmixovanou housku, vejce, osmaženou cibuli, nastrouhané najemno tofu, sůl, oříšek a majoránku. Vytvořím šištičky a osmažím.

Zveřejněno 6. 2. 2021

Poznámka autorky Petra Dvor.

Inspirovala jsem se z kuchařky ze Svatojánu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové čevabčiči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqZg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohankové čevabčiči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqZg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, vývar zeleninový, houska celozrnná, vejce, olej, cibule, bylinkové tofu, sůl, ořech muškátový, majoránka, mouka celozrnná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu