Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepková Margot buchta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 068 kJ /
5 035 kcal
Bílkoviny46,86 g
Tuky451,37 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 567 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy180,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jemně nastrouháme Margot tyčinky a přidáme ostatní sypké suroviny - mouky, cukr a prášek do pečiva. Krok 2: Pak přidáme mléko, olej, vejce, smetanu a promícháme. Krok 3: Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy (pekáčku, plechu) a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme cca 30-40 minut. Krok 4: Hotovou vychladlou buchtu můžeme ozdobit čokoládovou polevou.

Zveřejněno 8. 2. 2021

Poznámka autorky Kacuda

Upozornění:

Margot tyčinka obsahuje malé množství lepku. Buchta je tedy vhodná jen pro osoby omezující příjem lepku. Kdo musí dodržovat striktní bezlepkovou dietu, musí Margot vynechat nebo nahradit jiným vhodným výrobkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková Margot buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/px4N

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková Margot buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/px4N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jizerka, moučka kokosová, cukr třtinový, prášek do pečiva, mléko, olej, smetana ke šlehání, vejce, tyčinky

Přidat fotografie receptu