Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 483 kJ / 3 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,69 g |
Tuky | 80,05 g |
Vláknina | 34,70 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 543,50 g |
Postup přípravy
Z cukru krupice a másla vytvoříme drobenku. Krok 2: Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přidáme mléko a následně mouku s práškem do pečiva. Do těsta zamícháme nakrájená jablka (pár jich nechávám stranou na ozdobení). Vše pak nalijeme do předem vymazané a vysypané, nejlépe dortové (28cm), formy a poklademe jablky, které jsme měli ponechané "bokem".
Drobenkou posypeme. Krok 3: Pečeme na 180°C cca 40 minut. Upečený koláč můžete podávat teplý i studený.
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč à la jablka v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDYL
Moje poznámka
Koláč à la jablka v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDYL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 8 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr,
mléko,
jablko,
mouka polohrubá,
tuk,
cukr krupice
Komentáře (3)