Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 015 kJ / 1 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,40 g |
Tuky | 94,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme maso, mléko, nastrouhaný sýr a koření. Směs dobře promícháme, přikryjeme fólií a dáme alespoň na hodinu odležet do lednice. Ale pokud opravdu spěcháte, stačí odležet alespoň 5 minut.
Krok 2: Z odleželé směsi děláme placičky, které obalíme ve strouhance. Obalené holandské řízky smažíme v rozpáleném oleji nebo na sádle dozlatova (já nejraději používám ghí). Nesmažíme příliš zprudka, aby se řízky stihly propéct, ale strouhanka nebyla spálená. Usmažené řízky necháme okapat na papírových utěrkách.
Zveřejněno 10. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí holanďani
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPkR
Moje poznámka
Krůtí holanďani
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPkR
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 14 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 17 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 5 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 5 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 6 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 6 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 7 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 8 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 11 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 11 hodinami
Suroviny:
maso krůtí mleté,
sýr nastrouhaný,
mléko,
koření,
strouhanka
Komentáře