Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra v alobalu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 424 kJ /
579 kcal
Bílkoviny59,60 g
Tuky9,14 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 26. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDZY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDZY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra vepřová, jablko, šťáva citronová, víno bílé, pepř, olej, skořice, sůl

Přidat fotografie receptu