Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 424 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 9,14 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 26. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Moje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 9 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelí s medem
pajaheltuska před 44 minutami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 1 hodinou
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 3 hodinami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 4 hodinami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 5 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
jablko,
šťáva citronová,
víno bílé,
pepř,
olej,
skořice,
sůl
Komentáře