Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s houbami shimeji

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 10 min

45 min (35 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 036 kJ /
1 204 kcal
Bílkoviny57,72 g
Tuky20,02 g
Vláknina48,16 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy176,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak narezaný na plátky a necháme rozvoňať. Krok 3: Vložíme huby, osolíme, okoreníme čiernym korením a drvenou rascou. Pražíme 5 minút. Krok 4: Pridáme pohánku a opäť restujeme za miešania asi 5 minút. Krok 5: Nakoniec pridáme na malé kocôčky nakrájaný syr a už len premiešame a podávame.
Pred podávaním posypeme majoránkou.

Zveřejněno 1. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s houbami shimeji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gwY6

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s houbami shimeji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gwY6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
pohanka, houby, cibule, česnek, olej, pepř, majoránka, sůl, kmín drcený, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu