Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z tuňáka se zeleninou (dietní)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

KatharinaK KatharinaK

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Steaky z tuňáka lehce potřeme olejem a necháme při pokojové teplotě odpočinout alespoň 2 hodiny. Krok 2: Před opékáním ochutíme. Stačí pepř a sůl, ale já mám raději grilovací koření s bylinkami. Může být i jakékoli koření, které máte rádi, ale pozor, ať tím zbytečně nepřebijete chuť tuňáka, byla by to škoda. Krok 3: Rozpálíme pánev a steak opečeme z každé strany jen 1 minutu! Musí být uvnitř nepropečený, pak je výborný. Jednou jsem zkoušela i propéct, ale nechutnalo mi, je to pak škoda tak výborné ryby. Krok 4: Tuňáka podáváme s čímkoli, na co máte chuť. Já zvolila zeleninový salát.

Zveřejněno 5. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Steak z tuňáka se zeleninou (dietní)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/41x6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Steak z tuňáka se zeleninou (dietní)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/41x6

Suroviny:
filet z tuňáka, bylinky, olej,

Přidat fotografie receptu