Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Noky se špenátem, lososem a smetanou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 274 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny69,96 g
Tuky65,58 g
Vláknina18,02 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 391 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy31,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pánve nalijte olej, přidejte nakrájenou cibuli a restujte lehce dosklovata. Po chvilce přidejte na plátky nakrájený česnek a nechte ho rozvonět. Krok 2: Přimíchejte rozmražený a vymačkaný špenát a podlijte smetanou. Krátce povařte, dochuťte solí, přidejte hotové noky a promíchejte. Pánev poté sundejte z plotny. Krok 3: Lososa nakrájejte na kousky, dochuťte solí, pepřem, šťávou z citronu a zlehka orestujte na další pánvi. Krok 4: Mezitím rozpalte troubu na 200°C. Noky se špenátem přendejte společně s opečeným lososem do zapékací mísy a promíchejte s nastrouhaným parmezánem. Krátce zapečte v troubě, asi 10 minut a podávejte.

Zveřejněno 10. 3. 2021

Poznámka autora rizekB

Billa recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Noky se špenátem, lososem a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XZ6k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Noky se špenátem, lososem a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XZ6k

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
gnocchi, cibule, česnek, špenát, smetana, losos, parmazán, olej, šťáva citronová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu