Suroviny pro 60
60
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,26 g |
Tuky | 16,95 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 128,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 170°C. Mouku prosejeme do mísy a smícháme se stévií a kypřicím práškem. V jiné misce ušleháme žloutky s kokosovým cukrem.
Krok 2: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Obsah obou misek spojíme a opatrně vmícháme sníh z bílků.
Krok 3: Plech vyložíme pečicím papírem. Z těsta tvoříme pomocí lžičky piškoty přímo na pečicím papíře. Piškoty dáme péci do trouby při 160-170°C na 10-12 minut.
Zveřejněno 11. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné piškoty (Jíme zdravě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7g6w
Moje poznámka
Celozrnné piškoty (Jíme zdravě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7g6w
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotový beránek II
Přidáno před 11 hodinami
Jidášky
Přidáno před 11 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 9 minutami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 58 minutami
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 1 hodinou
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 2 hodinami
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 12 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 12 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 13 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 14 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 14 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
stevie,
kypřící prášek,
žloutek,
cukr kokosový,
bílek,
sůl
Komentáře