Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablková buchta s podmáslím bez tuku

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 135 kJ /
4 574 kcal
Bílkoviny118,38 g
Tuky27,35 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 3,86 g
Sůl0,21 g
Sacharidy946,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Podmáslí nalijeme do misky a přidáme jedlou sodu, smícháme a tím se soda aktivuje.
Pak přidáme vajíčko a promícháme. Krok 2: Mouku prosejeme do mísy a přidáme, cukr, vanilkový cukr a oloupaná nastrouhaná jablka.
Podmáslí vlijeme do mísy s moukou a vše dobře promícháme. Vlijeme do menšího pekáče vyloženého pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 st. Teplotu snížíme na 180 st. a pečeme asi 40 minut, vyzkoušíme špejlí, zda se těsto nelepí a popř. ještě chvíli pečeme.

Zveřejněno 14. 3. 2021

Poznámka autorky RubyRom

Do těsta můžeme přidat rozinky, ořechy, sušené brusinky, mandle...dle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková buchta s podmáslím bez tuku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QP07

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková buchta s podmáslím bez tuku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QP07

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, soda jedlá, jablko

Přidat fotografie receptu