Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálsky králik

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivako

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 458 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny11,27 g
Tuky153,91 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umytého králika pokrájame na porcie, osolíme a prešpikujeme plátkami slaniny. Na panvici rozpustíme maslo a osmažíme na ňom kúsky králika. Preložíme do zapekacej misy, zalejeme vývarom dáme piecť. Krok 2: Počas pečenia podľa potreby polievame výpekom. Keď je maso makké, preložíme ho do hrnca, pridáme nakrájané šampiňóny, prelisovaný cesnak, nakrájané rajčiaky a chvíľu spolu dusíme. Podávame s varenými zemiakmi.

Zveřejněno 3. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálsky králik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RmO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Provensálsky králik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RmO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Renata Sandtnerova 25. 2. 2013 11:05
Urobím tak kuriatko ;-)

ivako,zajímavý receptík dávám bodík.:yes:;-)

Já se připojuji, posílám bod, ukládám:-D:yes:

Mně se také recept líbí a dávám bodík:yes:

Já plusuji, moc hezký a konečně dobře napsaný recept. Králíka máme rádi:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
recepty na králíka, králik recept, recepty z králíka, provencálský králík, králík recepty, recept na králíka, pečený králík po provensálsku, králikrecepty, recepty z pro králika, recept z kralika, top recepty kralik, provensalskykralik, králík top recepty, kralqik po provensalsku, proventsalsky kralik recept, recept králik, recepty králik, provensálsky nábytek, rolka z králika, kralik na panvici

Suroviny:
králík, slanina uzená, máslo, sůl, česnek, petrželka, žampiony sterilované, rajče, vývar, mouka hladká

Přidat fotografie receptu