Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní Vltavín

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 1 - 2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie586 kJ /
140 kcal
Bílkoviny3,66 g
Tuky9,83 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dvouplísňový sýr podélně rozkroj a obě půlky vydlab tak,aby jsi neporušil tvar. Krok 2: Z Lučiny, nastrouhaných vlašských ořechů, špetky soli, čerstvě namletého pepře a oregana (dle vlastní chuti) a 3 nasekaných stroužků česneku utři hmotu, kterou naplň obě dvě vydlabané půlky Vltavínu. Krok 3: Poté opět obě dvě půlky slep k sobě a zpět zabal do alobalu. V chladu nech alespoň 4 dny uležet. Krok 4: Krájený Vltavín podáváme k vínu

Zveřejněno 3. 8. 2009

Poznámka autorky Paprika

Recert je z letáku vloženého u sýra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní Vltavín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LnQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní Vltavín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LnQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Moc zajímavá úprava a chuťově to podle mne být opravdu dobré. Bodík:yes:

Kdo to vydrží 4 dny nechané v chladu je borec.Já to vydržel dva dny.Pak už jsem se na to nemohl dívat a prachsprostě jsem to sež... ! Výborné!:yes::-D
Tonda - u Papriky učeň

Tématické fráze:
recerty, nakládaný vltavín, pikantní sýr, pikantní sýry, dvouplísňový sýr, plněný vltavín, náhodný recert, recert, nakladanyvltavin, top recerty, doba zrání hermelínu, recerty.cz, mail vltavin-montazni.cz loc:cz, sýr vltavín plněný, top recert, sýrový dort vltavín, pikantní nakládaný sýr, sýr lučina, recerty kolac, recept na plněný hermelín

Suroviny:
sýr sedlčanský vltavín dvouplísňový, lučina, ořechy vlašské, koření oregáno, sůl, pepř, česnek

Přidat fotografie receptu