Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské zázvorové vepřové maso

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny66,40 g
Tuky32,46 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,30 g
Sacharidy13,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné maso nakrájíme přes vlákno na plátky, z nich pak nakrájíme nudličky cca 1,5-2 cm široké.
V uzavíratelné misce smícháme sójové omáčky, mirin a zázvor a maso vložíme na 30 minut marinovat. Krok 2: Do woku nebo jiné hlubší rozehřáté pánve dáme olej, vložíme maso vyndané z marinády a rychle orestujeme. Do marinády přidáme 50 ml vody s rozmíchaným škrobem. Vlijeme do pánve a krátce mícháme. Krok 3: Podáváme s rýží a zelenou natí cibulky.

Zveřejněno 29. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonské zázvorové vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z2z2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonské zázvorové vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z2z2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

rejt9: :-) moc děkuji, potěšilo mě, že vám chutnalo :-K přeji krásný zbytek víkendu

:yes: Velmi dobré:yes:

tejaja: :-) díky za komentář , je to rychlé, dobré a na Asii málo surovin :-K Hezký den

:yes:Zázvor je moje. ;-) Díky.

Suroviny:
maso vepřové, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, zázvor, mirin, olej, škrob, semínka sezamová

Přidat fotografie receptu