Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná povidlová buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eelliska

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: na 1 plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 410 kJ /
2 966 kcal
Bílkoviny44,84 g
Tuky119,14 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy423,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve rozehřejeme troubu na 180 stupňů. Všechny ingredience smícháme dohromady nebo krátce vyšleháme. Krok 2: Poté připravíme drobenku smícháním surovin dohromady. Nachystáme menší plech. Já jsem ho použila proto, že buchta je větší, můžete také použít větší, ale bude moc tenká. Na plech nalijeme připravené těsto a na těsto dáme švestky nebo švestková povidla a posypeme drobenkou. Dáme do předehřáté trouby a na 180 stupňů, péčeme zhruba 25 min. Krok 3: Až je drobenka zlatavá, vyzkoušíme propečení špejlí a po vychladnutí můžeme podávat.

Zveřejněno 29. 3. 2021

Poznámka autorky eelliska

Určitě doporučuji, je to jednoduchý recept a je opravdu výborná. U nás už nic nezbylo. Napište pak, jak chutnala. Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborná povidlová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0WLV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborná povidlová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0WLV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krystal, mléko, máslo, vejce, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, švestky

Přidat fotografie receptu