Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety na cibuli a kapii

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 022 kJ /
1 678 kcal
Bílkoviny187,74 g
Tuky89,90 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,60 g
Sacharidy26,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Múku zmiešame s mletou paprikou a obalíme v nej zľahka filety, ktoré sme osolili a okorenili. Na oleji z oboch strán opekáme. Krok 2: Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme. Krok 3: Pridáme na kolieska narezanú cibuľu a orestujeme. Zaprášime mletou červenou paprikou, zastriekneme vodou a pridáme na rezance nakrájanú sterilizovanú kapiu. Asi 3 minúty restujeme. Krok 4: Opečené filety podávame so zmesou zeleniny a zemiakmi pripravenými na akýkoľvek spôsob.

Zveřejněno 15. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na cibuli a kapii

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GBY3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na cibuli a kapii

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GBY3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
filet z ryb, slanina uzená, cibule, kapie sterilovaná, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu