Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu dušený hovězí krk

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gabi1 Gabi1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 500 kJ /
2 749 kcal
Bílkoviny221,96 g
Tuky200,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle dohněda a přidáme nakrájený česnek.
Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli a opečeme. Podlijeme troškou vody. Osolíme a přidáme celé koření v sítku (nemusíme ho pak lovit).
Přiklopíme poklicí a vložíme do trouby. "Pečeme" 4 hodiny na 110°C nebo dokud nebude maso měkoučké.
Nemusíme kontrolovat ani podlévat.
Hotovou šťávu zahustíme jíškou.

Podáváme s vařeným bramborem nebo co komu vyhovuje.

Zveřejněno 1. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalu dušený hovězí krk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jzL4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalu dušený hovězí krk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jzL4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krk hovězí, cibule, sádlo, česnek, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu