Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 002 kJ / 3 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,36 g |
Tuky | 304,50 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 12,82 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 59,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč vymažeme sádlem, nasypeme cibuli a vložíme osolené a okmínované kuře (já většinou používám horní a dolní stehna). Na kuře rozprostřeme zelí a slaninu. Přidáme trochu papriky a rajčatový protlak. Zalijeme smetanou.
Krok 2: Dáme do trouby předehřáté na 190°C. Po cca 15-20 minutách podlijeme bujonem.
Krok 3: Necháme dalších cca 20-30 minut dopéct.
Zveřejněno 10. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na zelí a slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKWD
Moje poznámka
Kuře na zelí a slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKWD
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 52 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Suroviny:
kuře,
sádlo,
zelí kysané,
slanina anglická,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
smetana 33%,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín celý
Komentáře