Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní rýžový salát

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby chladnutí rýže

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby chladnutí rýže)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 146 kJ /
513 kcal
Bílkoviny7,76 g
Tuky11,70 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy89,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryžu s kúskom celej škorice a soľou podusíme domäkka. Necháme vychladnúť a škorice vyberieme. Krok 2: Hrušku nakrájame na kocky, pokvapkáme so šťavou a premiešame.
Paradajky narežeme tiež na menšie kocky. Krok 3: Vychladnutú ryžu premiešame s olejom a sekanou bazalkou. Krok 4: Potom pridáme hrušky a paradajky a premiešame.
Necháme v chlade cca 30 min odstáť.

TIP: Druhy rýže

Zveřejněno 12. 5. 2021

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Najedzte sa do štíhlosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní rýžový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QPgG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní rýžový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QPgG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, skořice celá, sůl, hruška, rajče, citron, olej olivový, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu