Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,93 g |
| Tuky | 57,65 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 7,36 g |
| Sůl | 18,35 g |
| Sacharidy | 421,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Moje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 30 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 58 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 59 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 1 hodinou
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 1 hodinou
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 1 hodinou
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
cibulový chleba,
cibulový chléb z domácí pekárny,
domácí pekárna cibulový chléb,
domácí cibulový chléb,
cibulový chleba v domácí pekárně,
cibulový chléb,
křupavá cibulka,
domaci chleb se slaninou,
domácí chleba se slaninou,
domácí chléb cibulový,
krupava smazena cibulka,
chléb se slaninou,
chleba se slaninou,
cibulovi chleba,
cibulovy chleba s domaci pekarny,
domácí cibulový chleba,
cibulový chléb pro domácí pekárnu,
cibulovej chleba,
cibuloví chléb z domací pekarny,
chleba cibulový
Suroviny:
voda,
slanina,
cibulka,
bramborák v prášku,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
neznám tě,bohužel,osobně
chtěla jsem mít chlebíček čerstvý k nedělní snídani,tak jsem zvolila"odložený start"takže těsto nešlo urovnat,vyhodit háky atd..
tvar je strašný,fotky klidně smáznu,aby neodradily další,který by tento skvělý,voňavý a hebký chlebík chtěli odzkoušet
manžel ho nazval "dromedárem"
už mám vytáhlou (opět
Za pochvalu i bod děkuju
Přidávám bod
Peču chleba s kváskem a moji mužští jiný nechtějí. Pak experimentuj!
pekárskemu géniovi+