Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinková panenka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny4,30 g
Tuky23,85 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku očistíme, zbavíme blan, jemně osolíme. Z koření a oleje připravíme marinádu, do které panenku přes noc naložíme. Krok 2: Naloženou panenku pak nakrájíme na cca 2 cm silné plátky a zprudka z obou stran osmažíme tak, aby vnitřek zůstal stále trochu do červena. Maso dáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme ještě 5 minut "dojít". Podávala jsem s bramborovou kaší a fazolkami.

Zveřejněno 21. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinková panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NlL6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinková panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NlL6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
panenka vepřová, paprika sušená sladká, rozmarýn sušený, tymián sušený, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu