Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 750 kJ / 3 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,84 g |
Tuky | 233,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s jehněčím masem v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JD3
Moje poznámka
Sekaná s jehněčím masem v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JD3
Nejnovější recepty
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 54 minutami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 12 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 16 hodinami
Rybí kari s kapustičkami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené fíkové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
SarkaZabranska1 před 1 sekundou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 11 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 12 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 13 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 13 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 14 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 14 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 15 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
houska,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
tymián,
paprika,
chilli,
majoránka,
hořčice,
vločky ovesné,
vejce,
bránice
Komentáře (2)