Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ragú z krůtích jater

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 330 kJ /
1 513 kcal
Bílkoviny82,45 g
Tuky128,05 g
Vláknina1,17 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 2,97 g
Sůl7,31 g
Sacharidy7,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hluboké pánvi rozehřejme máslo, vložíme nakrájenou slaninu, očistěná játra a zprudka opečeme. Přidáme jemně nakrájenou šalotku a ještě chvíli společně restujeme. Krok 2: Vmícháme hořčici, kousky párků, osolíme a podlijeme vývarem cca do půlky směsi. Přikryjeme a na mírném ohni dusíme do změknutí jater. Přidáme kapary a necháme je ohřát, již nevaříme. Krok 3: Na závěr posypeme jemně nakrájeným medvědím česnekem a dochutíme pepřem.
Na talíři doplníme půlkou vejce.
Podáváme s rýží nebo jen s bagetkou.

Zveřejněno 7. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z krůtích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lZ76

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z krůtích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lZ76

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Máme rádi krůtí játra,většinou dělám jako omáčku,ale změna neuškodí,tak je to dobrý nápad Majko super receptík<3:yes:

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji:-K:-K

:yes::yes::yes: vypadá to velmi dobře a určitě i tak chutná :-K

Suroviny:
játra krůtí, slanina anglická, cibule šalotka, párky, hořčice dijonská, kapary, ghee, vývar drůbeží, česnek mědvědí, vejce, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu