Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňská roštěná

Hodnocení receptu je 4,9 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 36 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 6 min

36 min (30 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 845 kJ /
919 kcal
Bílkoviny3,04 g
Tuky94,02 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na velkou pánev s hodně rozehřátým olejem a prudce opečeme po jedné straně asi 3 minuty. Krok 2: Pak je obrátíme, přidáme k nim na nudličky nakrájenou cibuli a opékáme dále do měkka. Krok 3: Maso vyjmeme, cibuli osmažíme do tmavší barvy, olej slijeme, k cibuli přidáme máslo a vývar, přihřejeme a nalijeme na roštěnky. Krok 4: Podáváme s opečeným bramborami.

Zveřejněno 3. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vídeňská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGrE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vídeňská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGrE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Veronika.Hrozna: tak si jich dam dej o jednu víc, aby na Tebe zbylo:-D

<3 Tak na to, bych si uvázala ubrousek a skontrolovala počet roštěnek, jestli mi zbyde i na nášup, než se do toho pustím.

hospodyne: Děkuji

:-K:yes: to je přesně moje gusto - kus " flákoty" s čistou, jasnou chutí.

Suroviny:
roštěná hovězí, olej, cibule, máslo, vývar, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu