Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy Příprava 35 minut - doba vaření cca 40 - 50 minut

Příprava 35 minut - doba vaření cca 40 - 50 minut

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 703 kJ /
646 kcal
Bílkoviny108,98 g
Tuky19,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli. Krok 2: Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, okmínujeme a orestujeme. Krok 3: Podlijeme vývarem a dusíme. Krok 4: Přidáme nakrouhané zelí a dusíme doměkka. Krok 5: Podáváme s bramborem nebo noky.

Zveřejněno 4. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xY1q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xY1q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, sůl, pepř, kmín celý, vývar, zelí bílé, cibule, olej

Přidat fotografie receptu