Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutný pangasius

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ivako

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 553 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny181,98 g
Tuky88,50 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,85 g
Sacharidy8,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme korením na ryby. Múku zmiešame s mletou červenou paprikou, rascou, vegetou a obalíme v nej ryby. Krok 2: Do olejom vymasteného pekáča dáme pangasia a obložíme ho kúskami masla. Pečieme do zlatista. Počas pečenia polievame výpekom. Podávame so zemiakmi na rozny sposob.

Zveřejněno 5. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chutný pangasius

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5QJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chutný pangasius

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5QJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Moc dobrý receptík. Dělala jsem už několikrát :-)

Martin B. 22. 4. 2012 14:36
Pangase jsem dělal zatím jednou, pečeného, a byla to hrůza. Proto sem na něj na delší dobu zanevřel. Po tomhle receptu se ale opět vrací do mé ledničky. Opravdu jsem si pochutnal.

jedním slovem luxusní, dnes jsme měli k obědu, všem moc chutnalo :-K prostě supéééééér posílám 24 bodík :yes:

Dávám plný počet bodů :yes: Je to fakt ňamka a jinak už pangase ani neděláme.Přítel se olizoval ještě týdny :-))

Dnes jsme pekli pangase na tento způsob i pro návštěvu. Byl vynikající.

rybička byla výborná...děkuji za receptík...jen jsem dala méně kmínu, ale jinak fakt bašta...:-K

mirko hruska 12. 1. 2011 23:53
ivulinke: joooj a ja som sa zlostil ze doma mame len nejaky kmin a rascu nie ... ale aj bez toho je ten pangasius super ... moja mamka vravi ze nie je chutny a ze ho treba pripravovat akosi inac ... podla mna sa pripravuje klasicky a je vyborny ... akurat ak nie je dost suchy tak ho mozno treba dlhsie piect ... ?

Bodík dán ještě před tím, než jsem to ukuchtila, musí to být dobré, to už vidím na obrázku a pangase miluju .. snad se vše zdaří a přítel bude spokojen, jen ještě vedet jak dlouho se to peče a na kolik stupnů :o)) :-8

Je to paráda,dáme se do toho.:-*

Dobrota:yes::-)

Tento týden ho dělám po druhé, všem moc chutná:-K:-K:-K:-):yes:

maya.taufer 23. 6. 2010 08:36
Výborný oběd.Pochutnali jsme si,že jsme to druhý den chtěli znovu.
Jen jsem se chtěla zeptat jak jsou brambory na obrázku vyrobené.Vypadá to tak dokonale.:yes:

Pangas v této úpravě je vynikající!!

rasca je kmím

Prosím ráda bych věděla co je to rasce. Děkuji.Medková.

Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty, pangasius, pangasius recepty, pangas nejlepší recept, pangasius recept, obalovaný pangasius, pangás recept, recept na pangasius, obalovaný pangas, recepty pangas, pangasius obalovaný, recepty z pangasia, recepty z pangase, recepty z pangasiuse, recept na pangase, chutný tv recepty, recept na pangasiuse, recepty na pangasia, recept pangasius, recepty pangasius

Suroviny:
filé, koření na ryby, paprika sušená sladká, kmín mletý, vegeta, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, máslo, olej

Přidat fotografie receptu