Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z vepřových jater

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy příprava asi 40 minut + 60 minut odležení a 40 minut tepelná úprava.

příprava asi 40 minut + 60 minut odležení a 40 minut tepelná úprava.

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 013 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny134,28 g
Tuky59,66 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,31 g
Sacharidy30,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra zbavíme blan a rozmixujeme, osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, česnek, trošku čili, smetanu, nastrouhanou goudu a nastrouhanou cuketu i se slupkou. Krok 2: Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu odležet. Krok 3: Lžicí nabíráme a klademe na pánev s rozehřátým olejem. Opečeme z obou stran. Krok 4: Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo se zeleninou vařenou v páře . Krok 5: Dip - vše dobře promícháme.

Zveřejněno 9. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z vepřových jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EJ6k

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z vepřových jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EJ6k

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji, máme také rádi játra a tak vymýšlím různé varianty, aby to nebylo stále stejné.

:yes::yes:<3 játra máme rádi a je to zajímavý recept, určitě zkusím :-K

Suroviny:
játra vepřová, vejce, pepř, česnek, smetana, sýr gouda, cuketa, olej, smetana kysaná, pepř, hořčice hrubozrnná, česnek, šťáva citronová, cukr

Přidat fotografie receptu