Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 141 kJ / 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 6,30 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 37,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny vložit do mixéru a rozmixovat.
Krok 2: Nalít do sklenic.
Krok 3: Ozdobit šlehačkou a podávat.
Zveřejněno 17. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový koktejl II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2j2v
Moje poznámka
Borůvkový koktejl II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2j2v
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 14 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 22 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
lunav1 před 1 hodinou
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 12 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 16 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 16 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 16 hodinami
Suroviny:
zmrzlina vanilková,
borůvky,
mléko,
šlehačka
Komentáře