Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 969 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,71 g |
Tuky | 6,72 g |
Vláknina | 11,14 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 26,87 g |
Postup přípravy
Pridáme nahrubo nastrúhanú cuketu, osolíme, pridáme bazalku a rozmarín a osolíme. Podusíme cca 3 min. Dochutíme prelisovaným cesnakom. Necháme trocha prechladnúť a vmiešame jogurt. Krok 2: Na dno pekáčika dáme časť cuketovej omáčky, uložíme plátky lasagní, zase cuketovú omáčku a takto striedame do ypotrebovania omáčky. Ja som dala 4 vrstvy lasagní. Navrchu musí byť omáčka. Krok 3: Pekáčik vložíme do rúry a pečieme na 180°C dozlata (cca 40 min).
Zveřejněno 22. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s cuketovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQWg
Moje poznámka
Lasagne s cuketovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQWg
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 10 minutami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 15 minutami
Cikánský řízek
lidunka76 před 37 minutami
Šneky Pizza
jakub@V před 2 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 2 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 3 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 5 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 5 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 5 hodinami
Suroviny:
těstoviny lasagne,
cuketa,
cibule,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
česnek,
jogurt,
olej,
sůl
Komentáře