Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonové krokety s vločkami

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 599 kJ /
1 099 kcal
Bílkoviny51,29 g
Tuky33,53 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy139,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Patizón nastrúhame nahrubo. Krok 2: Premiešame so žĺtkami, vločkami, múkou a soľou.
Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Krok 3: Lyžicou naberáme a tvoríme na rozpálenom oleji kroketky asi 1 cm vysoké a smažíme z oboch strán. Krok 4: Podávame so zeleninovým šalátom alebo len nakrájanou zeleninou.

Zveřejněno 10. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonové krokety s vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qOoR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonové krokety s vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qOoR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
patizon, vejce, vločky ovesné, mouka celozrnná, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu