Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové brambory jako příloha

Hodnocení receptu je 4,4 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 25 min

60 min (35 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 004 kJ /
1 196 kcal
Bílkoviny22,03 g
Tuky42,11 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy170,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistené zemiaky rozrežeme po dĺžke na polovice. Každú polovicu narežeme šikmým rezom tak, aby sme nedokrojili. Poukladáme na olejom potretý plech. Krok 2: Roztopené maslo premiešame s bielym korením, prelisovaným cesnakom a soľou. Krok 3: Potrieme zemiaky a dáme do rúry na 180°C piecť asi 20-25 minút dozlata. V polovici pečenia zemiaky vyberieme a potrieme zvyškom masla. Krok 4: Podávame ako prílohu mäsám.

Zveřejněno 23. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové brambory jako příloha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQVv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekové brambory jako příloha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQVv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, máslo, česnek, pepř bílý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu