Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový koláč s broskvemi a pudinkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 699 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny108,56 g
Tuky30,59 g
Vláknina43,88 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,58 g
Sacharidy260,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Suroviny na korpus zpracujeme v robotu, natlačíme na dno dortové formy a pečeme asi 40 minut do zhnědnutí a zpevnění povrchu. Krok 2: Broskve nakrájíme na kousky, ostatní suroviny na náplň smícháme v mixéru. Na předpečené těsto dáme broskve, zalijeme tvarohovo-pudinkovou směsí a zvolna pečeme, dokud se povrch nezpevní a nezezlátne. Necháme vychladnout do druhého dne. Na talíři ozdobíme máslem Lískový oříšek + kešu, které tvarohovou chuť báječně podtrhne.

Zveřejněno 27. 8. 2021

Poznámka autorky Tanicka

Koláč je přirozeně bez lepku, má nízký glykemický index, je málo sladký a velmi sytý. Určitě vyzkoušejte!

www.nutspread.cz/bezlepkovy-pudinkovy-kolac.html

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový koláč s broskvemi a pudinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7oBB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový koláč s broskvemi a pudinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7oBB

Marie

Suroviny:
čočka černá, pohanka, vejce, koření do perníku, cukr kokosový, tvaroh, jogurt bílý, broskve, pudink vanilkový, cukr vanilkový, sůl

Přidat fotografie receptu