Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená žebírka na medu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mijula

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 90 min

210 min (120 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 933 kJ /
1 418 kcal
Bílkoviny43,81 g
Tuky102,06 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,12 g
Sacharidy76,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uděláme směs z koření, sójovky, oleje a medu, žebra v ní důkladně obalíme a necháme marinovat alespoň do druhého dne. Druhý den pečeme na 150°C cca hodinu a půl, dokud žebra nejsou měkká. Krok 2: Na posledních 10 minut potřeme vrch žeber sladkou chilli omáčkou (kupuji u Vietnamce) a necháme dopéct.

Zveřejněno 29. 8. 2021

Poznámka autorky mijula

Dělala jsem s batátovými hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená žebírka na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nL9p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená žebírka na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nL9p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
žebra uzená, koření, med, omáčka sojová, olej, pepř, omáčka chilli sladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu