Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamská grilovaná kachna

Hodnocení receptu je 3,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kapacita Kapacita

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie667 kJ /
159 kcal
Bílkoviny3,11 g
Tuky11,49 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,20 g
Sacharidy10,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kachní prso omyjeme a nařízneme kůži, nesmíme však proříznout úplně. Krok 2: Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, maso naložíme nejméně na 2 hodiny a dáme do chladu. Krok 3: Rozpálíme gril a maso ugrilujeme. Až bude hotové, tak ho podáváme s rýží a zeleninou. Maso na talíři můžeme pokapat ústřicovou omáčkou.

Zveřejněno 6. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamská grilovaná kachna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z107

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamská grilovaná kachna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z107

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

hilgertom: Pane Vy všude děláte chytrého, ale tohle Vietnamská grilovaná kachna, ne Vietnamská křupavá kachna, to je docela rozdíl, o Asijské kuchyni nic nevíte. ;-)

tohle nemá s vietnamskou grilovanou kachnou nic společného. v marinádě vám chybí 2/3 věcí

Suroviny:
prsa kachní, omáčka sojová, chilli paprika čerstvá, česnek, zázvor, olej

Přidat fotografie receptu