Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roládky z králičího pupku plněné králičím masem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie970 kJ /
232 kcal
Bílkoviny32,90 g
Tuky10,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso z králičího předku dáme do mixovací nádoby, osolíme, opepříme, přidáme smetanu. Tyčovým mixérem rozmixujeme. Krok 2: Plátky pupku z obou stran osolíme a opepříme, přidáme trochu čerstvého tymiánu a na každý kousek dáme 3 plátky slaniny a náplň. Krok 3: Pevně zavineme a zabalíme do alobalu, který potřeme olejem. Pokud právě pečeme králíka dáme roládky k němu a pečeme asi 30 minut. Krok 4: Roládky můžeme opéct i na pánvi, ale spíchneme je párátkem, aby držely zavinuté. Krok 5: Skvěle chutnají i zastudena.

Zveřejněno 11. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládky z králičího pupku plněné králičím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6nkQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládky z králičího pupku plněné králičím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6nkQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Před časem jsem z králičího pupku dělala španěláky, taky moc dobré<3

Woww............to vypadá náramně! Díky za inspiraci...:-8

Suroviny:
pepř, tymián čerstvý, slanina, maso, smetana, olej

Přidat fotografie receptu