Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 810 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Přidáme předem smaženou cibuli (můžeme dát i koupenou) a podlijeme vývarem. Přiklopíme poklicí a dusíme za občasného podlévání do změknutí masa, cca 25-30 minut. Měkké maso vyndáme stranou, odstraníme jehly a šťávu propasírujeme. Krok 3: Není potřeba zahušťovat, stačí mouka použitá na poprášení masa a smažená cibule, která se rozdusí. Podáváme s rýží, bramborem nebo knedlíkem (dělala jsem kulaté s burizony a překrojila je na poloviny).
Zveřejněno 14. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Moje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 20 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
hořčice plnotučná,
paprikáš,
cibule,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (2)