Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špekáčky na pivu a tymiánu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Luucca Luucca

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 149 kJ /
275 kcal
Bílkoviny2,66 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špekáčky oloupeme a překrojíme napůl, po vrchu nakrájíme do křížku.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá půl kolečka. Krok 2: Špekáčky vložíme do pekáčku, zasypeme cibulí, přidáme rajčata, med, pivo, tymián, sůl a pepř. Promícháme a vložíme do trouby předehřáté na 200 ⁰C. Pečeme asi 45 minut, dokud cibule nezměkne. Během pečení promícháváme.
Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 11. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špekáčky na pivu a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nn64

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špekáčky na pivu a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nn64

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Suroviny:
špekáček, cibule, rajče drcené, protlak, pivo černé, med, tymián čerstvý, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu