Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prejt

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gregusa Gregusa

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

90 min (45 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie135 kJ /
32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žemle nakrájíme, navlhčíme vodou a lehce vymačkáme, utřeme česnek se solí, majoránkou a pepřem. Krok 2: Předem uvařené koleno nasekáme nadrobno, přidáme žemle, utřený česnek, naškrábaná játra a ostatní koření. Vše dobře v míse promícháme, nejlépe rukou. Krok 3: Promíchané maso dáme do sádlem vymaštěného pekáčku a pečeme při 200 °C asi 30-45 minut.
Podáváme s vařenými bramborami a zelím, nebo kočičákem.

TIP: Jak připravit a upéct prejt

Zveřejněno 13. 11. 2021

Poznámka autora Gregusa

Recept na kočičák jsem sem už vložil dříve.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qw8R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qw8R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Suroviny:
koleno vepřové, žemle, játra vepřová, česnek, zázvor mletý, koření nové koření, pepř mletý, majoránka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu