Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kapr z Rozkoše

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 066 kJ /
255 kcal
Bílkoviny23,53 g
Tuky4,97 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,80 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce kapra bez kůže osolíme, opepříme. Dva větší čtverce alobalu potřeme máslem. Papriku a šunku nakrájíme na malé nudličky, cibuli na tenké kroužky. Krok 2: Do středu alobalu dáme 1/4 cibule, 1/4 šunky, 1/4 papriky. Položíme na to porci kapra, zakapeme worcesterem, dáme 1 lžíci kečupu a zase posypeme cibulí, paprikou, šunkou a vločkami másla. Krok 3: Alobal dobře uzavřeme, aby neunikala pára ani šťáva a dáme do vyhřáté trouby na mřížku péct 20 minut. Podáváme s bramborem, které přelijeme vypečenou šťávou.

Zveřejněno 24. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kapr z Rozkoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YoY9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kapr z Rozkoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YoY9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, sůl, pepř mletý, cibule, šunka, paprika čerstvá červená, omáčka worcesterová, kečup ostrý, máslo

Přidat fotografie receptu