Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 149 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,90 g |
Tuky | 102,80 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 213,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smíchejte a vytvořte hladké těsto.
Krok 2: Zabalte ho do fólie a nechte aspoň 3 hodiny odpočívat v chladu.
Krok 3: Na pomoučené desce ho potom prohněťte a vyválejte na tloušťku asi 0,5 cm. Vykrajujte z něho libovolné tvary a pečte na plechu vyloženém papírem na pečení.
Krok 4: Pečeme asi 10 minut na 170 stupňů.
Zveřejněno 30. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravé linecké sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prnX
Moje poznámka
Zdravé linecké sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prnX
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 13 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 52 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 4 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 4 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 8 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 8 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 18 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
mouka rýžová,
med,
olej kokosový,
skořice,
stevie
Komentáře