Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 797 kJ / 6 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,42 g |
Tuky | 180,97 g |
Vláknina | 46,00 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 1 067,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukor a maslo vyšľaháíme, kým sa nespoja.
Krok 2: Potom po jednom všľaháme vajcia.
Krok 3: Pridáme múku s vanilkovým a práškovým cukrom, škoricou a mlieko. Prešľaháme na jednotnú hmotu.
Krok 4: Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájané jablká (neolúpané).
Krok 5: Cesto vylejeme na vymastený plech.
Pečieme na 180 °C dozlata.
Pečieme na 180 °C dozlata.
Zveřejněno 8. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opKA
Moje poznámka
Jablkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opKA
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko
Komentáře (9)