Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása pečená na rajčatech

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 302 kJ /
1 506 kcal
Bílkoviny74,52 g
Tuky100,78 g
Vláknina13,26 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,14 g
Sůl10,00 g
Sacharidy70,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáčku dáme rajčátka, kečup, protlak, na větší kusy nakrájenou cibuli, česnek, vodu, osolíme a opepříme a promícháme. Krok 2: Klobásu rozdělíme na 6 stejně dlouhých dílků, které stočíme a spíchneme párátkem. Dáme zapéct. Krok 3: Nakonec omáčku ještě dochutíme cukrem a citronem. Podáváme s bramborem nebo knedlíky.

TIP: Jak smažit vinnou klobásu?

Zveřejněno 11. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pečená na rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nnVY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pečená na rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nnVY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása vinná, rajče, cibule, česnek, sůl, pepř, protlak rajčatový, protlak rajčatový, voda, cukr, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu